Avtor

MLAJŠI DEČKI V ZADNJEM NAPADU DO ZMAGE!

Novice

Včeraj so naši fantje selekcije u13 odigrali na Mirni zelo pomembno tekmo proti favorizirani ekipi Brinje Grosuplje, ki zasedajo visoko 2. mesto. Prikazali so najboljšo igro v letošnji sezoni in to v najpomemnejšem trenutku ( 3 tekme do konca sezone), kjer se krvavo borijo za obstanek v ligi. Po infarktni končnici smo zmagali s 3:2. Prvi polčas smo izgubljali z 0:1, kljub dejstvu, da smo prevladovali v vseh segmentih igre. V drugi polčas smo krenili z enakim pristopom in verjeli v preobrat, ki se je tudi zgodil. Gole za našo ekipo sta dosegla Nik Krištof in Filip Okorn za 2:1. V zadnji minuti so gostje po zmedi v kazenskem prostoru zadeli za 2:2, a so nato naši fantje že globoko v sodnikovem podaljšku zadeli za 3:2, gol je dosegel Gal Zidar. Zasluženo prigarana zmaga!
Še en dokaz, da se trdo delo na vsakem treningu poplača. Pohvale igralcem in trenerju za trud, ki ga vlagajo skozi celotno sezono.

Čez 14 dni ste vabljeni na zadnjo domačo, verjetno odločilno prvenstveno tekmo proti Roltek Dobu, s katerim se neposredno borimo za obstanek.

MI SMO MIRNA!!!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja