Avtor

SKUPŠČINA NK MIRNA

Novice

Člani NK Mirna so se v soboto, 16.03.2024 zbrali na skupščini kluba. Prisotnih je bilo 16 članov v dvorani in preko ZOOM aplikacije. Skupščina kluba se je pričela ob 18.00 v prostorih dvorane TVD Partizan.

Skupščino je vodil Dejan Vidmar kot predsednik verifikacijske komisije ob prisotnosti dveh članov Hlebec Jureta in Poljanec Jureta.

V četrti točki je Predsednik Igor Kašič podal poročilo o delu v letu 2023. . Poročilo je bilo sprejeto brez pripomb. Skupščina je potrdila letne bilance stanja in izkaz poslovnega uspeha 2023, skupaj s pojasnili računovodskih izkazov za leto 2023. V peti točki je bilo podano poročilo NO NK Mirna. Tudi pri tem poročilu ni bilo dodatnih vprašanj.

V predzadnji točki dnevnega reda je bilo slovesno. Plaketo častnega člana je prejel dolgoletni predsednik kluba Vujasin Boško.

V točki razno je prisotne nagovoril podžupan občine Mirna Boštjan Kolenc, ki je poudaril, da občina podpira delo društev na vseh področjih in tudi delo športnih klubov. Pomoč bo seveda prišla a v okviru zmožnosti, ki so zaradi trenutnega investicijskega cikla, dokaj omejene. Člani skupščine so še posebej poudarili potrebo po določenih investicijah v klubu. Razsvetljava enega od igrišč, s katero bi pridobili možnost daljšega treniranja. Umetno travo v velikosti vsaj 40×60 m. In pa preselitev klopi za rezervne igralce na drugo stran igrišča. Ta zadnja pridobitev se bo verjetno tudi kmalu uresničila.

Predsednik Igor Kašič je pozval k bolj rednemu plačevanju članarine. Prisotni so se zelo strinjali in tudi nanizali vrsto predlogov, kako se lahko pridobi še novo članstvo. Članarina, predvsem odraslih članov, je lahko pomemeben vir dohodka kluba.

Člani NK Minra se bodo verjetno kmalu ponovno srečali na izredni oziroma volilni skupščini. Delo UO NK Mirna je potrebno okrepiti za lažje delovanje kluba v prihodnosti. Predvsem na področju pridobivanja novih sponzorskih in donatorskih sredstev. Skupščina se je zaključila ob 19.12.

Druženje članov, se je po lepi mirnski navadi, nadaljevalo ob zakuski. Zanjo sta poskrbela predsednik Igor in častni član Boško.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja